İçeriğe geç

Drape Ingilizcesi Ne

Drape hangi dilde?

örtü | Amerikan İngilizcesi Sözlüğü

Bandana ingilizce nasıl denir?

Bandana i. bone i. do-rag i. baş örtüsü i.

Giysi dolabı ne demek ingilizce?

“wardrobe” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 3 sonuç Garderobe i. Garderobe i. Schrank i.

Eşarp ingilizcesi ne?

“shawl” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 29 sonuçKategoriİngilizce1Yaygın kullanımEşarp i.Genç hanımın boynunda bir eşarp vardı. Genç hanımın boynunda bir eşarp vardı. Daha fazla ifadeGenel2Genelshawl i.

Drapeli elbise ne demek?

Draping, her türlü giysinin katlanmış ve dikilmiş kısımlarına verilen isimdir. Çoğunlukla etek, elbise, gömlek ve bluzlarda tercih edilir. Malzeme; Düz, eğik, pileli gibi farklı şekillerde katlanıp dikilir ve böylece kıyafete bir model kazandırır. Drape, Fransızcadan gelen bir kelimedir.

Drapaj nedir?

Draping, üç boyutlu bir giyim tasarımı veya bir kalıp çıkarma tekniği olarak tanımlanabilir. Çeşitlilik ve bireyselliği vurgulayan günümüz moda anlayışında, kişisel zevke göre tasarımlar oluşturmak, draping tekniğini kullanarak kalıp hazırlamaya büyük önem vermektedir.

Kazak ingilizce ne?

“kazak” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 19 sonuç Kazak i.

Başörtüsü ingilizcesi ne?

“headscarf” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 21 sonuçKategoriİngilizceGenel1GenelHicab i.Layla put on the hijab. Layla put on her headscarf. Daha fazla cümle2Genelscarf i.

Bant ingilizcesi ne?

“band” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 45 sonuç band i.

Dressing ne demek mutfak?

Farklı derecelerdeki sıvıların sıcaklıklarını birbirine ekleyerek eşitleme işlemine temperleme denir. Ekmeğin küçük küpler halinde kesilip fırında veya ocakta çeşitli baharatlarla pişirilmesi işlemine krutonlama denir. Salata soslarına eklenmesine ise sos denir.

Mağaza ingilizcesi ne?

store kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 22 sonuçKategoriİngilizceGenel Kullanım1Genel KullanımMağaza i. Çoğu mağaza alıcının malları iade etmesine izin verir. Çoğu mağaza müşterilerin satın aldıkları ürünleri iade etmesine izin verir. Daha fazla ifade2Genel KullanımMağazalar i.

Butik ingilizce mi?

“boutique” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuç Butik i.

Kısa şortun ingilizcesi ne?

“short shorts” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 2 sonuçKategoriİngilizceGenel1Genelpantywaist i.İngiliz Argo2İngilizce Argosugunties i.

Tayt ingilizcesi ne?

“tayt” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 12 sonuçKategoriİngilizceGenel kullanım1Genel kullanımTayt i.Sami, Layla’nın kırmızı taytını giydiği fotoğraflarını paylaştı. Sami, Leyla’nın kırmızı taytını giydiği fotoğraflarını paylaştı. Daha fazla cümleGenel16 satır daha

Kuaför ingilizcesi ne?

Kuaför | İngilizce-Türkçe sözlük – Cambridge Dictionary.

Ruj hangi dilden?

Ruj kelimesi Fransızcada “kırmızı” anlamına gelen “rouge” kelimesinden gelir.

Balkon hangi dilden gelir?

Balkon (İtalyanca: balcone – kiriş), yapılarda dış duvar düzleminin önünde bulunan, genellikle üstü açık bir mimari bölümdür.

Tavsiyeli Bağlantılar: Kuru Peksimet Nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kapalı Escort